STEUN ONS test

 

Zoals bijna iedere vrijwiligersorganisatie is ook De Bonte Piet 100% afhankelijk van donateurs. Al vele jaren kunnen wij dit mooie werk blijven doen dankzij onze trouwe donateurs. Wij zijn onze donateurs dan ook zeer dankbaar. Al het geld gaat rechtstreeks naar de dieren.

Het opvangen van vogels en egels is een kostbare zaak. De vele soorten vogels hebben allen hun eigen specifieke voer. Daarbij komt ook nog het onderhoud aan het gebouw en de schoonmaak middelen.

Mocht u ons willen helpen met middelen of materialen neem dan contact met ons op. Wij kunnen de volgende spullen goed gebruiken: schoonmaakmiddelen, handdoeken, theedoeken, vuilniszakken, plastic handschoenen, etc.

Donateur worden

Als u zich wil aanmelden als donateur mail ons dan uw naam, adres en email adres. U ontvangt van ons dan een acceptgiro.

Giften en donaties kunt u overmaken met vermelding van uw naam en adres via ING: NL11INGB0005859107 t.n.v. Stichting Vogel- en Dierenopvang De Bonte Piet.

Online doneren


Steun ons met de Vriendenloterij!

Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers zelf bepalen welk goed doel zij steunen. Dit kan ook uw club of vereniging zijn! Van elk lot gaat dan direct de helft naar uw clubkas. Dit kan al snel oplopen tot duizenden euro’s, terwijl de deelnemers kans maken op fantastische prijzen.

Om De Bonte Piet te steunen hoeft u alleen het volgende nummer te bellen 0900 – 3001400. Door de volgende code door te geven kunt u ons steunen: 5524.

Het kost u niets extra’s en toch steunt u ons met deze actie!