Donateurs

We zijn bezig met het optimaliseren van onze donateursadministratie en daar hebben we wat aanvullende informatie van u voor nodig.

E-mailadres

Uw e-mailadres willen we gebruiken om, als u dat wilt, maximaal 2 maal per jaar een nieuwsbrief te sturen met kort nieuws over De Bonte Piet. Maar ook om u, waar nodig, aanvullende informatie te kunnen sturen, zoals in dit geval bv het niet doorgaan van de open dag. Wij zullen uw e-mailadres nooit aan anderen verstrekken, zie hiervoor ook onze privacyverklaring.

Magazine

Wij krijgen af en toe vragen over het magazine. Mensen geven aan dat ze liever zien dat het geld daarvoor aan de dieren wordt besteed.

Het magazine wordt gevuld door medewerkers van De Bonte Piet. Het afdrukken van het magazine wordt voor ons kosteloos gedaan. Het verzenden van het magazine kost wel geld. Alternatief, om deze kosten te besparen, is het magazine digitaal lezen.

Op de home-page van onze site staat een digitaal leesbare versie van het magazine, zodat u via uw computer, tablet of telefoon ook kunt genieten van ons magazine. Daarom de vraag of u de papieren versie wilt ontvangen of de digitale versie via de site.

Automatische incasso

Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheden van automatische incasso van de donaties. Op die manier hebben wij wat meer zekerheid over de bedragen die binnenkomen, maar het kost ook tijd en wellicht geld. Daarom willen we inventariseren of hier behoefte aan is, zodat we dit in onze beslissing mee kunnen nemen.

Alvast bij voorbaat dank voor het inzenden van de informatie.

 

Vul hier uw gegevens in en druk op verzenden


Papieren magazineDigitale magazine

JaNee

Dank u wel voor het invullen van deze gegevens.