EGEL ADOPTIE

Door het adopteren van een egel help je mee aan het beschermen van de egel doordat je ons financieel steunt en je kunt hem zelfs in je eigen tuin uitzetten.

Wat houdt het in:

Het gaat om een financiële adoptie. Onze egels zijn wilde dieren en geen huisdieren. Ze zijn bij ons om weer gezond te worden en daarna te worden uitgezet in de vrije natuur.

Er zijn 3 mogelijkheden:

Adoptie kost 17,50 euro per egel en dit houdt in dat je je adoptie egel een naam mag geven en je krijgt regelmatig updates via Facebook. Bezoeken van de egel is door Coronamaatregelen helaas niet toegestaan. Tussendoor bellen of mailen kan natuurlijk altijd.

Adoptie en uitzetten kost 27,50 euro per egel. Naast adoptie (zie hierboven) mag je de egel ook ophalen om uit te zetten in een geschikte tuin. Dit wil zeggen, een tuin met groen en wat beschutte plekjes en een opening zodat de egel de tuin uit kan. Het is tenslotte een wild dier en geen huisdier. Uitzetten mag alleen in Noord Holland. Daarnaast vragen we ook om de egel de eerste dagen bij te voeren, aangezien ze even moeten wennen. Uitzetten gebeurt in het najaar en in het voorjaar, afhankelijk van de temperaturen.

Uitzetten kost 10,00 euro per egel. Het is ook mogelijk om alleen een egel op te halen om uit te zetten in een geschikte tuin, zie hierboven voor de voorwaarden.

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons bericht over de adoptie en de betaling.

Let op dit kan een aantal dagen duren.

 

    1.Adopteren 17,502.Adopteren en uitzetten 27,503.Uitzetten 10,00