GEFELICITEERD!

Het is mogelijk een kinderpartijtje te vieren bij de Bonte Piet! Een deel van het kinderpartijtje is educatief, op een leuke manier iets leren over de dieren die we opvangen. De partijtjes kunnen gevierd worden op zaterdag om 14.00 uur of door de week om 14.15 uur. Er worden per maand maximaal 3 partijtjes gehouden in verband met de rust voor de dieren.

5 en 6 jaar

Voor kinderen van 5 en 6 jaar duurt het partijtje 2 uur en de kosten zijn 7,50 euro per kind. Wat gaan we doen: een rondleiding, enkele dieren, meestal egels, voeren, diverse spelletjes, voorlezen en knutselen. De kinderen krijgen 2 x drinken, een pop cake en chips

7 en 8 jaar

Voor kinderen van 7 en 8 jaar duurt het partijtje 2 en half uur en de kosten zijn 8,00 euro per kind. Wat gaan we doen: een rondleiding, enkele dieren, meestal egels, voeren, diverse spelletjes en knutselen. De kinderen krijgen 2 x drinken, een pop cake en chips.

9 tot 12 jaar

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar (minder geschikt voor alleen jongens, een gemengde groep of alleen meisjes kan wel) duurt het partijtje 3 uur en de kosten zijn 10,00 euro per kind. Wat gaan we doen: een rondleiding, enkele dieren, meestal egels, voeren, diverse spelletjes en knutselen. De kinderen krijgen 2 x drinken, een pop cake en chips. Om te informeren naar een mogelijke datum kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Informatie formulier kinderpartijtje

Leeftijdsgroep (verplicht)
5 en 67 en 89 tot 12

de Bonte Piet