STEUN ONS

Zoals bijna iedere vrijwilligersorganisatie is ook De Bonte Piet 100% afhankelijk van donateurs. Al vele jaren kunnen wij dit mooie werk blijven doen dankzij onze trouwe donateurs. Wij zijn onze donateurs dan ook zeer dankbaar. Al het geld gaat rechtstreeks naar de dieren.

Het opvangen van vogels en egels is een kostbare zaak. De vele soorten vogels hebben allen hun eigen specifieke voer. Daarbij komt ook nog het onderhoud aan het gebouw en de schoonmaak middelen.

Mocht u ons willen helpen met middelen of materialen neem dan contact met ons op. Wij kunnen de volgende spullen goed gebruiken: schoonmaakmiddelen, handdoeken, theedoeken, vuilniszakken, plastic handschoenen, etc.

Donateur worden

 Als donateur steunt u ons met een regelmatige gift. We zijn bijna volledig afhankelijk van giften en donaties, dus we zijn blij met elk bedrag. Als donateur ontvangt u 2 keer per jaar ons leuke en informatieve magazine, maar belangrijker nog u zorgt voor continuïteit in de opvang van zieke en gewonde dieren.

Vul het aanmeldformulier in dan ontvangt u van ons alle informatie. U kunt ook een mail met de gegevens sturen naar donateurs@debontepiet.com

Ja, ik wil donateur worden:


   

     

  Online doneren

   Klik hier om te Doneren

  Online bankieren

  Giften en donaties kunt u overmaken met vermelding van uw naam en adres via ING: NL11INGB0005859107 t.n.v. Wildopvang De Bonte Piet.

   

  Steun ons met de Vriendenloterij!

  Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers zelf bepalen welk goed doel zij steunen. Dit kan ook uw club of vereniging zijn! Van elk lot gaat dan direct de helft naar uw clubkas. Dit kan al snel oplopen tot duizenden euro’s, terwijl de deelnemers kans maken op fantastische prijzen.

  Om De Bonte Piet te steunen hoeft u alleen het volgende nummer te bellen 0900 – 3001400. Door de volgende code door te geven kunt u ons steunen: 5524.

  Het kost u niets extra’s en toch steunt u ons met deze actie!