STEUN ONS

Zoals bijna iedere vrijwiligersorganisatie is ook De Bonte Piet 100% afhankelijk van donateurs. Al vele jaren kunnen wij dit mooie werk blijven doen dankzij onze trouwe donateurs. Wij zijn onze donateurs dan ook zeer dankbaar. Al het geld gaat rechtstreeks naar de dieren.

Het opvangen van vogels en egels is een kostbare zaak. De vele soorten vogels hebben allen hun eigen specifieke voer. Daarbij komt ook nog het onderhoud aan het gebouw en de schoonmaak middelen.

Mocht u ons willen helpen met middelen of materialen neem dan contact met ons op. Wij kunnen de volgende spullen goed gebruiken: schoonmaakmiddelen, handdoeken, theedoeken, vuilniszakken, plastic handschoenen, etc.

 

   

Online geld doneren  

 Klik hier om te Doneren

 

Donateur worden via Incasso met een SEPA machtiging

Donateur worden door  eenmalig een  gift/donatie te doen via een automatische incasso

Download   eenmalig   incassoformulier

Donateur worden met een jaarlijkse donatie tot wederopzegging via een doorlopende automatische incasso.

Download doorlopend incassoformulier

De ingevulde en ondertekende SEPA machtiging voor automatische incasso kunt u mailen naar donateurs@debontepiet.com . U kunt het formulier ook per bief  opsturen. Wilt u in de mail of brief aangeven voor welk bedrag wij mogen incasseren.

Postadres voor de machtiging:

  • Stichting De Bonte Piet
  • Afdeling Financiën P/a
  • Kleine Immert 73
  • 1616 RB Hoogkarspel

Acceptgirokaart

Wilt u jaarlijks een acceptgiro in de bus krijgen? Dan kunt U ons een mail sturen met uw naam- en adresgegevens naar   donateurs@debontepiet.com . Dan zorgen wij dat u jaarlijks een acceptgiro thuisgestuurd krijgt.

Online bankieren

Giften en donaties kunt u overmaken met vermelding van uw naam en adres via ING: NL11INGB0005859107 t.n.v. Stichting Vogel- en Dierenopvang De Bonte Piet.

Steun ons met de Vriendenloterij!

Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers zelf bepalen welk goed doel zij steunen. Dit kan ook uw club of vereniging zijn! Van elk lot gaat dan direct de helft naar uw clubkas. Dit kan al snel oplopen tot duizenden euro’s, terwijl de deelnemers kans maken op fantastische prijzen.

Om De Bonte Piet te steunen hoeft u alleen het volgende nummer te bellen 0900 – 3001400. Door de volgende code door te geven kunt u ons steunen: 5524.

Het kost u niets extra’s en toch steunt u ons met deze actie!