EGEL ADOPTIE 2018

Actuele status 3-1-2019: Je kunt een aanvraag voor een adoptie egel doen, maar er is op het moment een flinke wachtlijst.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een egel financieel te adopteren. Adoptie kost 17,50 euro per egel en dit houdt in dat je je adoptie egel een naam mag geven, je krijgt via Facebook, regelmatig updates over de egel de bonte pieten je bent altijd welkom om de egel te bezoeken. Voor een extra bedrag van 10,00 euro, totaal dus 27,50 euro mag je de egel ook uitzetten op een hiervoor geschikte plaats, bv in eigen tuin.

Meedoen gaat als volgt:

  • Vul onderstaand egel adoptie aanvraag formulier in;
  • Als er een egel beschikbaar is ontvang je een mail met betaalgegevens (let op dit kan even duren, is een handmatige actie). Als er nog geen egel beschikbaar is ontvang je hiervan ook bericht;
  • Zodra het bedrag door ons ontvangen is wordt er een egel toegewezen en ontvang je per mail een foto van de egel met wat extra informatie over de egel en de adoptie spelregels;
  • Daarna volgen de updates via onze Facebook pagina;
  • Als je voor uitzetten betaald hebt, ontvang je bericht wanneer de egel uitgezet kan worden en kun je hem ophalen. Dit kan best pas na de winter zijn in verband met winterslaap.

Egel adoptie aanvraag

met uitzetten ?
janee

[recaptcha id:foo class:bar]